Уважаеми клиенти и потенциални партньори !

Благодарим ви, че посетихте нашият сайт. 

Фирма Медикалог се занимава с въздушна спедиция и митническо представителство от 1998 г. Считано от 2007 г , дружеството ни е член на ИАТА. Подходящи за въздушен транспорт са товари между 30-3000 кг.с достатъчно висока фактурна стойност.

За разлика от куриерските фирми, спедициите нямат готови ценови листи. Всеки, който желае да получи цена за превоз следва да посочи отправна и крайна дестинация, тегло на товара и обем. Молим да изпращате запитванията си на имейл : info@medicalog-ltd.com или да се обадите на тел. 02-9459211 в работно време. В случай, че запитването е спешно и касае превоз на бързоразваляеми пратки, тленни останки или живи животни, можете да се обадите на мобилен телефон, посочен в меню контакти.

Работното време на фирмата е от понеделник до петък, от 09:00 - 18:00, като в почивните и празнични дни имаме дежурно присъствие, свързано с предварително уговорени ангажименти по внос и износ на товари и представителството им пред митническите учреждения.

Надяваме се  да ви бъдем полезни и ви желаем успех!

**************** COVID UPDATE **************************

Във връзка със ситуацията в страната, предизвикана от COVID епидемията, бихме искали

да ви уведомим, че персоналът ни е ВАКСИНИРАН. Приемаме посещения в офиса с предварителна уговорка на тел: 0888921423, г-жа Весела Ташева.

Работното ни време остава непроменено, работим в офиса на Летище София, от 09-18 ч.,

от понеделник до петък, а понякога и в почивните дни, в зависимост от заявките, които имаме.

С уважение,

Весела Ташева

Управител

Акт. 26-Октомври - 2021 г.

 

Контактна информация

Моля, изберете местоположение:
websense_alt
Уеб Дизайн & Разработка: