Уважаеми клиенти и потенциални партньори !

Благодарим ви, че посетихте нашият сайт. 

Фирма Медикалог се занимава с въздушна спедиция и митническо представителство от 1998 г. Считано от 2007 г , дружеството ни е член на ИАТА. Подходящи за въздушен транспорт са товари между 30-3000 кг.с достатъчно висока фактурна стойност.

За разлика от куриерските фирми, спедициите нямат готови ценови листи. Всеки, който желае да получи цена за превоз следва да посочи отправна и крайна дестинация, тегло на товара и обем. Молим да изпращате запитванията си на имейл : info@medicalog-ltd.com или да се обадите на тел. +359-888-921423, или 02-9459211,

Работното време на фирмата е от понеделник до петък, от 09:00 - 18:00, като в почивните и празнични дни имаме дежурно присъствие, свързано с предварително уговорени ангажименти по внос и износ на товари и представителството им пред митническите учреждения. Предвид постоянно променящите се изисквания свързани с Ковид 19, офисът ни се ползва предимно от служителите за оперативна работа и достъпът до него е ограничен за външни лица. Работим при режим хоум офис и присъствено, в зависимост от ангажиментите, които сме поели. Запитванията по имейл се обработват в режим 24/7.  

Основните дейности, които извършваме са:

1. Организиране на транспорт на въздушни товари - износ и внос

2. Митническо представителство на входящи въздушни товари

3. Митническо представителство на куриерски пратки по внос

4. Транспорт със собствени превозни средства на територията на Р.България.

5. Консултации по транспортни казуси и митнически процедури.

Надяваме се  да ви бъдем полезни и ви желаем успех!

 

С уважение,

Весела Ташева

Управител

Акт. Август 2022

 

Контактна информация

Моля, изберете местоположение:
websense_alt
Уеб Дизайн & Разработка: