| свободни работни места

Свободни работни места

Стажант спедитор въздушен транспорт

 

Уважаеми кандидати,

Уведомяваме ви, че обявата за стажант-спедитор въздушен транспорт изтече.

За срока на обявата / 2 седмици/ сме получили 348 комплекта документи на желаещите да заемат тази длъжност.

От тях са избрани 10 кандидата, които считаме, че са подходящи за позицията. Много от документите са непълни - липсват мотивационни писма или мотивационните писма са стандартни. Много от кандидатите са над възрастта, допускаща обучение. Част от младите хора не приемат сериозно обявите и кандидатстват с неподходящи снимки или с частично попълнени документи. Независимо от причината, довела до тези неточности, ние не разглеждаме по същество тези кандидатури.

Препоръчваме на всички, които проявяват интерес към работата на въздушните спедитори, да се запознаят основно с дейността и да кандидатстват само и единствено в случай, че работата би им допадала и би била интересна за тях. Ние не търсим служител, а човек, който проявява интерес и желание да бъде обучен, човек, който търси развитие и ще посвети времето си на кариерата.

 

На одобрените кандидати е изпратено съобщение за часа и датата за попълване на тест и интервю.

 

Независимо от факта, дали има или не обявени свободни работни места в нашето дружество, ние с удоволствие бихме разгледали кандидатури на желаещите да работят при нас по всяко време на годината.

 

 

18/10/2010

 

Контактна информация

Моля, изберете местоположение:
websense_alt
Уеб Дизайн & Разработка: