начало | цени | въздушен транспорт

Въздушен транспорт

Уважаеми клиенти,

За разлика от куриерските фирми, при които светът е разделен на ценови зони и стойността на транспорта може да се определи по тарифен справочник, при спедициите значение имат конкретните дестинации и параметри на товара.

Моля да имате предвид следните особености и различия, когато получавате оферти за въздушен транспорт :

1. Стойността на въздушния транспорт  се изчислява на база таксувано тегло ( брутно или обемно, при съотношение 1 куб.м.= 167 об.кг.). Цените за превоз се определят в евро/кг. таксувано тегло.

2. Отдалечеността на крайната дестинация от България не влияе върху формирането на цената, нито пък броя на трансферните пунктове. Цените във въздушния транспорт се определят на база товаропоток от съответната страна до получаваща дестинация.

3. Цената на кг. намалява с увеличаване на теглото на товара, но тя не може да бъде под минималната определена за всеки континент. Обикновено, минималната цена е валидна за пратки от 1 до 20 кг. включително.

4. Офертите на спедиторските фирми по подразбиране са до получаващо Летище, където товарите се посрещат от митническите брокери на вашия клиент и се обмитяват, преди да бъдат доставени до получателя. Ако желаете да ви бъде офериран превоз до адрес, то е необходимо да укажете това в запитването си.

5. Офертите ни по внос са валидни 7 дни, а при износ 14 работни дни от датата на изготвянето им.

Молим ви да изпратите конкретно запитване за превоз, като попълните бланка по износ или внос в меню - ЗАПИТВАНИЯ или в свободен текст В зависимост от сложността му, ще ви бъде отговорено в рамките на работния ден или на следващия. Благодарим ви за проявения интерес.

 

Акт : 01.02.2020/ VT

Контактна информация

Моля, изберете местоположение:
websense_alt
Уеб Дизайн & Разработка: